Toch wél antwoorden op Kamervragen van december 2017

Toch wél antwoorden op Kamervragen van december 2017

In ons vorige artikel schreven wij dat de antwoorden op Kamervragen van Vera Bergkamp uit december 2017 uitbleven. Gisterenavond bleek dat de Minister van Rechtsbescherming de vragen toch beantwoord heeft. Maar of we daar nou zo blij van worden…..

Ondanks dat Nederland een tijd geleden heeft toegegeven dat zij een leidende rol in deze hele kwestie spelen gaan zij niks voor Johan doen. Men heeft schijnbaar niks geleerd van het verhaal van Julio Poch. Onlangs riep een trouwe Justice for Johan volger met een ingezonden brief in De Telegraaf op om een soortgelijke situatie te voorkomen. Maar daar heeft nagenoeg de hele Nederlandse overheid geen boodschap aan. De antwoorden op de Kamervragen vinden jullie in het stuk hieronder.

Antwoorden Kamervragen

Antwoorden Kamervragen

Antwoorden december 2017 (2)

This post was written by

1 reactie on "Toch wél antwoorden op Kamervragen van december 2017"

  • Henni Mandemaker says

    Een grote schande dit onrecht!! Maar wie wil (kan) er wat aan doen ? Nederland heeft geen democratie en wie dat wel denkt of zegt loopt te slapen. Alle zogenaamde misdaad journalisten durven deze zaak niet op te pakken de lafbekken!! Ook het overschot aan actualiteiten programma,s hebben geen ballen en durven bepaalde zaken nooit in beeld in te brengen. Wie o wie gaat dit onrecht onder de aandacht brengen van het grote publiek zodat er eindelijk gerechtigheid plaatsvind!? Een rechtvaardige behandeling van een Nederlands staatsburger!! Meer word er niet gevraagd !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *