Voorkom alsnog een Poch II

Voorkom alsnog een Poch II

Poch is vrij na acht jaren onrecht en gaat clamen bij de Nederlandse staat. Terecht! Binnenkort staat het OM wederom een dergelijke klacht te wachten.
De ombudsman heeft in het geval van Johan van Laarhoven (onterecht vast in Thailand) in zijn eigen vooronderzoek al aangegeven dat hij vermoedt dat het OM ook in deze zaak onjuist en onrechtmatig heeft gehandeld. Poch II komt eraan.

Gerard Spong heeft zich in deze zaak vastgebeten, vecht voor rechtvaardigheid en verbaast zich met zijn gehele team helaas dagelijks over de dubieuze en vertragingspraktijken van het OM. Het zelfreinigend vermogen lijkt ook in dit overheidsapparaat te ontbreken waardoor de Kamer aan zet is.

De fracties hebben nu de kans om Van Laarhoven en zijn vrouw snel naar Nederland te laten halen door de regering te dwingen een uitleveringsverzoek bij de Thaise autoriteiten in te dienen. Zo kan het recht alsnog zijn beloop krijgen.

De schoonveegoperatie van het OM kan niet langer op zich laten wachten! De burger wil openheid en transparantie, een betrouwbare overheid en geen achterkamertjes, excuses en/of claims achteraf! Voorkom alsnog een Poch II

A. Beukering, Scheveningen

Door: A. Beukering, ingezonden brief in de Telegraaf van 18 januari 2018

This post was written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *