Antwoorden van de vijfde ronde kamervragen

Antwoorden van de vijfde ronde kamervragen

Het is zover, de minister heeft er maar liefst drie maanden over gedaan om antwoord te geven op kamervragen. En dan zou je verwachten dat hij met enorme concrete antwoorden zou komen, toch? Niets is minder waar. 

De minister geeft eindelijk toe dat Johan en Tukta aangehouden zijn na een verzoek vanuit Nederland. Hij kon ook niet anders want Olde Engberink en Van Delft gaven tijdens de voorlopige getuigenverhoren toe dat Nederland wel degelijk om een eigen onderzoek gevraagd heeft. Schokkender was nog dat de gehele top van het Openbaar Ministerie en het ministerie van Veiligheid en Justitie toestemming voor deze actie hebben gegeven.

Vera Bergkamp van D66 noemde de antwoorden van de minister ‘shocking’, en gaat zich beraden op verdere stappen. Een ding is zeker, twee jaar hard werken begint eindelijk zijn vruchten af te werpen. De eerste leugens van de Nederlandse Staat beginnen boven te drijven.

Antwoorden op de vragen van negen politieke partijen
[pdf-embedder url=”http://www.justiceforjohan.nl/wp-content/uploads/2016/09/Request_for_initiating_an_investigation_in_Thailand”_in_de_zaak-Van_Laarhoven_van_14_juli_2014-2.pdf” title=”request_for_initiating_an_investigation_in_thailand_in_de_zaak-van_laarhoven_van_14_juli_2014-2″]

Antwoorden op de vragen van Sjoerdsma en Bergkamp (beiden D66)
[pdf-embedder url=”http://www.justiceforjohan.nl/wp-content/uploads/2016/09/Request_for_initiating_an_investigation_in_Thailand”_in_de_zaak-Van_Laarhoven_van_14_juli_2014.pdf” title=”request_for_initiating_an_investigation_in_thailand_in_de_zaak-van_laarhoven_van_14_juli_2014″]

This post was written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *